2012-10-01 18:21:46• hírek • Szatmár.ro

Programok október 1-7. között

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Sammy nagy kalandja 2. (Sammy's Adventures) - Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani. De amikor Sammy és Ray megismerkedik Jimbóval, a gülüszemű pacahallal, Luluval, a felvágott nyelvű homárral, meg egy jókora pingvincsaláddal, elkezdenek dolgozni a saját menekülési tervükön. Ekkor érkezik meg a kis Ricky és Ella, hogy megmentsék őket. Izgalmas kalandok és szoros menekülések után hőseink délnek veszik az irányt, hogy megkeressék Shellyt, Sammy első és egyetlen szerelmét.



Az utolsó műszak (The End of Watch)
- Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) és Mike Zavala (Michael Pena) a Los Angeles-i rendőrség tagjai, akik már évek óta együtt járőröznek. Megtanulták, hogy ha a műszak végére sértetlenül akarnak visszatérni, akkor csakis egymásban bízhatnak...



ParaNorman - Chris Butler és Sam Fell stop-motion produkciójában egy kisfiúnak, Normannak a kalandjait láthatjuk majd, zombik, boszorkányok, szellemek társaságában. Biztató mind a sztori, mind a film látványvilága is. "tűkönülésvan"



A jövő gyilkosa (Looper) - A jövőben járunk, amikor már kézzelfogható módon lehetséges az időutazás. Bérgyilkosok egy csoportjának az a feladata, hogy a jövőből érkezett felügyelőket eltegyék láb alól. Amikor Joe rájön, hogy önmaga idősebbkori változata jött most vissza, és ő legújabb áldozata, valamit tennie kell.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Filharmónia:


Október 2. kedd, 19.30 - Kálvária templom

Hangverseny Alexandru Morosanu csellista és Tatiana Morosanu zongoraművésznő közreműködésével.
Műsoron: J. S. Bach, Louis Caix d'Herveloix, B. Marcello, A. Vivaldi, G. Frescobaldi, W.A. Mozart, L. van Beethoven darabok.

Október 4. csütörtök, 18.30 - „Dinu Lipatti" Filharmónia

Szimfonikus koncert - vezényel Cristian Sandu, zongorán közreműködik Stier Alexa, az „Aurel Popp" Zene- és Képzőművészeti Líceum diákja.
Műsoron: Glinka, Haydn és Dvořák művek.

A XXXV. Szatmári Zenei Napok teljes programjáért kattints ide!

Kiállítás:


Október 4-én Chereches Alexandra, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagja mutatja be alkotásait az Alkotóház Galériában. Az egyéni kiállítás megnyitójára csütörtök délután 17 órától kerül sor. A november 28-ig látogatható tárlat előssorban grafikákat tartalmaz.

Képzőművészeti kiállítás nyílt szeptember 20-án a Szatmári Megyei Tanács galériájában. Az érdeklődők november 7-ig több mint száz alkotást tekinthetnek meg. További információért kattints ide!

Szeptember 6-án kiállítás nyílt Lakatos Miklós festőművész, Mihai Coman Horia grafikus és Paduraru Giorgiana festőművésznő alkotásaiból a Polgármesteri Hivatal Galériájában. A rendezvényre a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében kerül sor. A kiállítást október 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Buli



Szeptember 29-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: